Προϊόντα

JBL

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ TRUE WIRELESS ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Η JBL® ανεβάζει την ακουστική σου εμπειρία στο επόμενο επίπεδο με την νέα πλούσια γκάμα της σε True Wireless ακουστικά, το απόλυτο trend στην τεχνολογία ακουστικών. Τώρα πια δεν έχεις τα καλώδια να σε εμποδίζουν, και είσαι ελεύθερος να απολαμβάνεις τον θρυλικό, και γεμάτο πλούσιο μπάσο, χαρακτηριστικό ήχο «JBL Pro Sound», σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου. Ιδανικά για τηλεφωνικές κλήσεις, μουσική και γυμναστική, τα True Wireless ακουστικά συναντούν την ζωή σου και το μοντέρνο lifestyle σου. Απλά φόρεσέ τα, σύνδεσε τα πανεύκολα μέσω Bluetooth με το smartphone σου και ξεκίνα αμέσως την επικοινωνία. Ή βάλε να παίζει η αγαπημένη σου playlist. Έτσι απλά.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ JBL TWS ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Θρυλικός ήχος JBL

Τα ακουστικά σχεδιάστηκαν για να είναι άνετα και να μην σε κουράζουν ακόμα και αν τα φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα. Ελαφριά και σταθερά, δεν θα τα… βγάζεις από τα αυτιά σου! Τα νέα JBL Ture Wireless aκουστικά με τo μοναδικό design τους και την διαφορετική παλέτα χρωμάτων που διαθέτουν, θα σε συναρπάσουν και σίγουρα…
their Legendary Sound will fit you!

Live Series 3

Απέκτησε προσαρμοσμένο ήχο χωρίς καν να κοιτάζεις το τηλέφωνό σου. Χρησιμοποίησε τα χειριστήρια πάνω στην Smart Charging Case™ των JBL Live Flex 3, Live Beam 3 και Live Buds 3  true wireless Noise Cancelling με Hi-Res Audio για να προσαρμόσεις όλα τα χαρακτηριστικά χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις  την εφαρμογή JBL . Προσάρμοσε την ένταση του ήχου και EQ, χειρίσου την μουσική σου, κάνε κλήσεις, δες μηνύματα— μπορείς και να προσαρμόσεις την οθόνη σου με τις αγαπημένες σου φωτογραφίες. JBL Spatial Sound μετατρέπει τις ταινίες και την μουσική σε πραγματικά καθηλωτικές.

Tour Pro 2

Smart ασύρματη τεχνολογία συναντά ανεμπόδιστη εμπειρία ήχου με τα JBL Tour Pro 2 χάρις στην True Adaptive Noise Cancelling τεχνολογία και την έξυπνη θήκη τους. Λειτουργίες της εφαρμογής JBL Headphones App είναι προσβάσιμες μέσω της έξυπνης θήκης, ενώ η τεχνολογία True Adaptive Noise Cancelling προσαρμόζει το noise-cancelling σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας τραγούδια δίχως αντιπερισπασμούς.

Soundgear Sense

Η τεχνολογία OpenSound στα ακουστικά JBL Soundgear Sense παρέχει μια φυσική εμπειρία ήχου, αποφεύγοντας τη διαρροή του. Χάρη σε αυτή την καινοτομία, ο ήχος κατευθύνεται μέσω κυμάτων προς τα αυτιά και ταυτόχρονα μειώνεται η διασπορά του ήχου. Απολαμβάνετε τον ήχο σας, ενώ προστατεύεται η ιδιωτικότητά σας. Επίσης, το JBL Soundgear Sense στηρίζεται πάνω στην καμπύλη των αυτιών σας χωρίς να εμποδίζει τον ακουστικό πόρο σας, ώστε να ακούτε τόσο τη μουσική σας όσο και τον κόσμο γύρω σας με απόλυτη άνεση.

Video Gallery

JBL 
Soundgear Sense

JBL Live Series 3
Make your day sound amazing!

JBL  
Tour Pro 2