Προϊόντα

JBL

ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

JBL ΗΧΟΜΠΑΡΕΣ

Η απόλυτη εμπειρία 3D surround ήχου

Oι τηλεοράσεις High-definition είναι εξαιρετικές, όμως θα πρέπει και η ποιότητα του ήχου να ταιριάζει με αυτές. Oι JBL ηχομπάρες προσφέρουν ποιότητα κινηματογραφικού ήχου με μοναδικό στυλ.

BAR 500, Soundbar

 Η ηχομπάρα JBL Bar 500 ζωντανεύει τις ταινίες με τον MultiBeam™ και  Dolby Atmos® 3D surround ήχο που προσφέρει. Ταυτόχρονα η τεχνολογία PureVoice προσφέρει πιο καθαρές φωνές για να μη χάνεις ούτε λέξη. Νιώσε το εντυπωσιακό μπάσο από το ασύρματο 10” subwoofer. Kαι με τα AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM) και ενσωματωμένο Chromecast ™, θα έχεις πάνω από 300 streaming υπηρεσίες να επιλέξεις , ανάλογα αν θες να διασκεδάσεις ή να χαλαρώσεις. 

BAR 800, Soundbar

Απογείωσε τη βραδιά ταινίας και άσε τη μουσική να σε φτάσει στα ύψη με τα 720W ισχύ και το εντυπωσιακό μπάσο από το 10” subwoofer. Η ηχομπάρα JBL 800 με την τεχνολογία Dolby Atmos® περιλαμβάνει δύο up-firing drivers και αποσπώμενα ηχεία surround με μπαταρία για να δημιουργήσεις μια καθηλωτική εμπειρία 3D σινεμά χωρίς να χρειάζεται να τραβήξεις επιπλέον καλώδια. Τεχνολογία PureVoice με την οποία οι διάλογοι είναι πιο καθαροί ακόμα και όταν όλοι οι υπόλοιποι ήχοι είναι πιο δυνατοί. Επέλεξε ανάμεσα σε διάφορες υπηρεσίες streaming μέσω AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), ή του ενσωματωμένου Chromecast ™.

BAR 1000, Soundbar

H JBL ηχομπάρα 1000 διαθέτει τεχνολογία MultiBeam™ και τέσσερις drivers up-firing—δύο στη ηχομπάρα και δύο στα αποσπώμενα ηχεία surround που τροφοδοτούνται με μπαταρία—για να απολαμβάνεις μια ατμόσφαιρα Dolby Atmos® και DTS:X 3D surround ήχου τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό ήχου χωρίς να χρειάζεται να τραβήξεις επιπλέον καλώδια. Δεν πρόκειται να χάσεις ούτε λέξη με την τεχνολογία PureVoice οι διάλογοι είναι πιο καθαροί ακόμα και όταν όλοι οι υπόλοιποι ήχοι είναι πιο δυνατοί. Επέλεξε ανάμεσα σε διάφορες υπηρεσίες streaming μέσω AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), ή του ενσωματωμένου Chromecast ™. Θα νιώσεις λες και η αγαπημένη σου μπάντα είναι εκεί. 

Video Gallery

JBL | BAR SERIES
Turn your living room into a cinema or stadium

JBL SOUNDBARS
Have a great night out without leaving your living room

JBL | BAR 1000
With detachable surround speakers